Інформаційна модель оцінювання процесів тепло- і масообміну - Єрохін, Андрій Леонідович; Зацеркляний, Георгій; Бабій, Андрій Степанович; Турута, Олексій Петрович; Золотухін, Олег Вікторович (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Розглянуто проблему вибору моделі і методу оцінювання теплопровідності, конвективного і радіаційного теплообміну. Обрано структурну схему взаємопов'язаного та взаємозалежного процесу тепломасопереносу. Реалізовано і апробовано інформаційну модель для оцінювання взаємопов'язаного процесу тепломасопереносу і реалізації його програми.