Архітектура системи надання електронних адміністративних послуг - Білова, Тетяна Георгіївна (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Запропоновано інформаційну модель адміністративної послуги, засновану на взаємозв’язку суб’єктів звернення та надання послуг через стандартний канал взаємодії. Визначено компоненти архітектури надання адміністративних послуг в рамках електронного уряду. Архітектура базується на представленні інформаційної структури держави у вигляді мультибази даних з глобальної схемою, що дає можливість інтегрувати інформацію з баз даних різних органів влади.