Дослідження і аналіз дидактичної політики університету при підготовці фахівців з інформаційних технологій - Семенець, Валерій Васильович; Левикін, Віктор Макарович; Саєнко, Володимир Іванович (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Розглянуті головні фактори, які впливають на процес підготовки фахівців з інформаційних технологій. Проведено аналіз перспектив та побоювань розвитку ІТ-сфери, здатних вплинути на дидактичну політику університету. Розроблені моделі навчального процесу. Запропоновані вдосконалення дидактичної політики Харківського національного університету радіоелектроніки під час підготовки студентів за спеціальністю "126 - Інформаційні системи і технології".