Підвищення якості і ефективності функціонування систем водопостачання на основі удосконалення принципів їх проектування - Дядюн, Сергій Васильович (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Проведено аналіз особливостей проектування і реконструкції сучасних систем подачі і розподілу води. Запропоновано удосконалити існуючі методи проектування таких систем за рахунок побудови та використання регулюючих ємностей та імітаційних моделей технологічних процесів функціонування цих систем. Проведено порівняльний аналіз якості та ефективності систем подачі і розподілу води з використанням отриманих результатів дослідження. Наведені переваги використання запропонованих рішень.