Інформаційна технологія оцінювання тепломасообмінного процесу - Єрохін, Андрій Леонідович; Зацеркляний, Георгій Альбертович (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Розроблені математичні моделі основних варіантів взаємопов’язаного і взаємообумовленого тепломасообмінного процесу у складній системі. Описано структуру інформаційної технології аналізу та оцінювання тепломасообмінного процесу. Встановлено зв’язок між елементами розроблених математичних моделей та елементами опису структур даних інформаційної технології.