Розробка методу формування ефективного плану підвищення кваліфікації - Левикін, Віктор Макарович; Зибіна, Катерина Вікторівна (Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2025)
Проведено аналіз та виявлено основні недоліки існуючих методів кадрового планування. Запропоновано вдосконалений метод формування ефективного плану підвищення кваліфікації. Перевагами запропонованого метода є скорочення часу час на формування ефективного плану підвищення кваліфікації, виключення виникнення помилок при формуванні плану підвищення кваліфікації, врахування значної кількості додаткових факторів. Запропонований метод може застосовуватися в малих та середніх організаціях.